Aktuelle tilbud


Vi har pr. i dag ingen aktuelle tilbud, men du er alltid velkommen til å kontakte din nærmeste forhandler og få et personlig tilbud på nettopp ditt prosjekt.


Gratis tegning og tilbud

Hos Nettoline er det alltid GRATIS å få tegning og tilbud på ditt projekt.

Uansett om det er kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe - og uansett størrelsen på ditt prosjekt - kan du alltid få gode råd og veiledning av våre konsulenter.

Besøk din lokale forhandler og få en personlig prat om dine ønsker. Du kan finne din nærmeste forhandler HER!

Inspirasjon

Søker du inspirasjon til ditt prosjekt, kan du utforske vårt inspirasjonsunivers og se mange flotte bilder og lese om våre mange modelltyper.

Du er også alltid velkommen til å følge oss på Facebook og Instagram, hvor du kan bli oppdaterer med de seneste nyheter, bilder og kampanjer.


FINN OSS PÅ FACEBOOK

FINN OSS PÅ INSTAGRAM


100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler