Bad Inspirasjon

>> Klikk på bildene <<


Shaker Stone Grey Bad

Det relativt simple slimline badmiljøet gjør sig godt med den re-introduserte Shaker døren i fargen stone grey. Sammen med den matte hvite vasken og de fine hvite håndtakene blir designet med én gang både klassisk og for nåtiden.

Dørene med de rolige linjene kan bære en hel skapvegg uten at uttrykket blir for tungt - her krydret med en åpen reol som gir mulighet for å dekorere og følge din personlige stil.

Nice Hvit Bad

Romantisk bademiljø i bondestil. De hvite dørpanelene og glassvitrinene utgjør sammen med lyslisten en vakker ramme som komplimenterer rommets gulv og tak. Legg merke til detaljen hvor plassen til det veggfestede toalettet brukes som en hylle i hele rommets bredde.

Opplevelsen fullendes av det store fasettslipte speilet og de innebygde LED-spottene. Dette bademiljøet er levert med en blanksort Granitex benkeplate/vask med en enkelt servant.

Nordic Hvit Bad

Klassisk, romantisk bad utført i eksklusive fronter med massiv treramme av ask og fronter i finer. De 5 cm brede pilastrene som er montert mellom skuffeseksjonene under vasken fullender designet. Her er det valgt en helstøpt benkeplate med en enkelt vask i mørkegrå/mattsort utførsel.

Det veggfestede skaparrangementet med glassvitriner og innebygde lys er avsluttet med en topplate i samme materiale som vasken. Håndtakene er store knotthåndtak i sort antikk utførsel. Bademiljøet er kombinert med et antikt speil.

Shaker Hvit Bad

Det klassiske designet gir assosiasjoner til gamle møbeltradisjoner samtidig med at den hvite og glatte overflaten gir et nåtidig utseende. Den veggfestede reolen gir mulighet for å dekorere badeværelset med kontrastfarger i de fire åpne kubene. Legg merke til den elegante getacore-vasken som er formet av ett stykke getacore i kun 12 mm tykkelse.

Capri Hvit Bad

Et helt stilrent matt hvitt arrangement, hvor det er tilføyet spendende detaljer gjennom oppstillingen. ”Trappefasongen” går igjen i både vask/bord og overskapene, og skaper dynamikk i rommet. Vaskearrangementet har fått montert sokkelben, og dermed kan den lave seksjon faktisk benyttes som sitteplass.

Basic Nature Bad

Stort og romslig bad som både er stramt designet og samtidig oser av natur og organisk miljø. Selve vaskemiljøet er utført i naturlig trelook og vask/benkeplate er av det eksklusive Getacore-materialet. Selve Getacore-platen er kun 10 mm tykk og vasken vakuumformet av denne platen, og det giver fine og myke former. De to 120 cm brede skuffene med softclose er utstyrt med Trivento gripelister, og det forsterker de fine og elegante linjene fra Getacore vask/benkeplate.

Som det anes i ”gulv til loft”-speilet er det et bredt skyvedørsopplegg bak veggen, som også skjuler dusjkabinettet. Skyvedørenes grønne glassfront gir sammen med den limefargede rullevognen/benken en fornemmels av natur.

Rullevognen er kreert av 3 Click Cubes med en topplate av Getacore – maken til vasken. På veggen ses i tillegg en limefarget Click Cube i kombinasjon med et Basic Natur-skap med reolhylle og topphengslet front. Speilet over vasken er – i likhet med vaskemiljøet – 120 cm bredt.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler