Bakkantlister for benkeplater

Bakkantlister til benkeplater.
Tilbys i forskjellige typer.
Leveres i hele lengder.

Bakkantliste børstet stål look
Bakkantliste børstet stål look
bakkantliste plast aluminium
bakkantliste plast aluminium
bakkantliste plast børstet stål
bakkantliste plast børstet stål
Bakkantliste aluminium
Bakkantliste aluminium

Hos Nettoline har vi fokus på både å levere et komplett resultat og sørge for at interiøret holder seg pent i mange år.

Derfor har vi et variert tilbud av bakkantlister her i nettbutikken vår.

Når du legger på benkeplate i kjøkkenet ditt er det alfa og omega for holdbarheten at det ikke kommer fukt ned i sprekken mellom veggen og kjøkkenbenken. En bakkantlist sørger for at det som skjer på kjøkkenbenken blir der, og du slipper også å søle matvarer og annet ned dit du sjelden vasker. Husk derfor å bestille bankkantlist når du kjøper ny benkeplate.

Her hos Nettoline finner du forskjellige varianter, både i massiv eik eller ask, men også i plast med børstet står eller matt aluminium på fronten. Listene passer perfekt sammen med sortimentet av benkeplater og listene gir et deilig komplett kjøkken eller vaskerom, der listene stilmessig er toppen av kransekaka.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler