Belysning

Belysning til bad, kjøkken og vaskerom.
Tilbys i mange forskjellige utgaver.
Leveres med skruer og beslag.

LED skjøteledning 2 m
LED skjøteledning 2 m
Varenummer: NL_LEDFOR

LED transformator 12 watt
LED transformator 12 watt
Avstandsring børstet stål til LED spotter
Avstandsring børstet stål til LED spotter
LED spot børstet stål 2,5 watt
LED spot børstet stål 2,5 watt
LED dimmer transformator 12 watt
LED dimmer transformator 12 watt

Belysning er det viktigste i en bolig. Derfor har vi samlet alt du trenger her på siden, slik at du kan få riktig og nok lys i hjemmet ditt.

Nettoline har et stort utvalg av tilbehør til belysning. Både lamper til bad og kjøkkenbelysning, men også nødvenige ting som skjøteledninger og LED-transformatorer til LED-spot og LED-lamper.

Hvis du leter etter baderomslamper eller lamper til kjøkkenet, finner du stilige vegglamper i kubeform her hos Nettoline. Lampene kan du få enten til vanlige lyspærer på 220 V eller til LED-pærer.

De moderne lampene tar seg godt ut i et stilbevisst hjem med skandinavisk stil. Både lamper og LED-spot fra nettbutikken vår gir et luksuriøst preg i en moteriktig designbolig.
Vi har spotter til bad og kjøkken i både klassisk rund form og i moderne, kvadratisk stil. Her er det noe for en hver smak. Du kan kjøpe den sammen med en dimmer, slik at du selv kan velge lysstyrke etter behov og humør.

Når du skal ha nytt kjøkken eller bad, er det viktigt at du planlegger belysningen sammen med innredningen. Bare noe så simpelt som plasseringen av lamper på badet kan gjøre en enorm forskjell i resultatet. Riktig belysning er avgjørende, både for stil og design, den generelle funksjonaliteten og ikke minst velvære. Nok lys i riktig nyanse har faktisk større påvirkning på humør, konsentrasjon og energi enn man skulle tro.

Med Nettoline kan du få den belysningen kjøkkenet og badet ditt fortjener for å leve opp til potensialet sitt. Og når du skal installere belysning er det smart å bestille alt du trenger på en gang, både ledninger, transformator og dimmer.
Alle produktene fra Nettoline er utviklet for å kunne tilby kundene pent og moderne design i strålende kvalitet. Her får du mye valuta for pengene.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler