Benkeplater for kjøkken

Det lønner seg ikke å spare på kvaliteten på benkeplatene i kjøkken eller vaskerom. Det er de som slites mest i rommet, så hvis du kjøper en kjøkkenbenk i lav kvalitet, som fortere blir slitt, eller som går i stykker, har du gjort en svært dårlig handel. Derfor forhandler vi plater til kjøkkenbenker bare i slitesterk kvalitet, og selv de rimeligste benkeplatene er i en kvalitet som vi kan innestå for 100 %.

Benkeplatene til kjøkkenet leveres i hele plater eller produseres etter mål. Kontakt oss på post@nettoline.dk så hjelper vi gjerne med tilbud på spesiallagde benkeplater.

Varenummer: NL_BP912-4100


Varenummer: NL_BP911-4100


Varenummer: NL_BP915-4100


Varenummer: NL_BP929-4100


Varenummer: NL_BP930-4100


Varenummer: NL_BP928-4100


Varenummer: NL_BP933-4100


Varenummer: NL_BP931-4100


Varenummer: NL_BP932-4100


Benkeplaten er den delen av kjøkkenet som avgjør utseendet og stilen.

Det er ofte den delen av kjøkkeninteriøret som er mest avgjørende for hvordan man oppfatter rommet, og i tillegg er det det viktigste elementet i kjøkkenet som arbeidsområde.

Hos Nettoline er vi klar over hvor avgjørende benkeplater er for funksjonaliteten og designet i kjøkkenet, så vi har spesialisert oss i benkeplater til en bra pris som samtidig er av ypperste kvalitet.

Vi har et stort utvalg av forskjellige benkeplater til kjøkken her i nettbutikken vår, og du finner både benkeplate i laminat, stein og heltre. Alle modellene får du i ønsket lengde og med kantlist som hører til.

Vi tilbyr vakre benkeplater i både lys eik og valnøtt, hvis du er ute etter et mykt uttrykk i rommet med varme flater av tre. Hvis du heller vil ha et stilig og røft preg, har vi benkeplater i både mørk og lys betong, eller en helt stilren og hvit benkeplate. Du kan også velge mellom flotte imiterte steinplater, for eksempel granitt eller italiensk sort terrazzo i høytrykkslaminat.

Det som er felles for alle benkeplatene fra Nettoline er at de i tillegg til å være stilrene og flotte holder svært høy kvalitet. Med disse benkeplatene får du en kjøkkenbenk som tåler matlaging, arbeid og slitasje i mange år fremover, og likevel holder seg pen og presentabel.

Kombiner benken med resten av kjøkkeninnredningen for å få det designet du ønsker. Med mange valgmuligheter i finish på skap og skuffer fra Nettoline kan du matche overflatene og finne den rette kombinasjonen for din stil.

Nettoline leverer danskproduserte kjøkkenprodukter i høy kvalitet. Alt kommer i enkelt og stilfullt design i klassisk skandinavisk kvalitet. Her finner du alt du trenger til moderne og elegante hjem.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler