Blandebatterier til kjøkken

Blandebatterier til kjøkken og vaskerom.
Alle modeller er VA-godkjente.

Varenummer: NL_6342143


Varenummer: NL_6342121


Varenummer: NL_6342131


Det er viktig å velge det riktige blandebatteriet, enten det er til kjøkken eller til vaskerommet.

Her i nettbutikken finner du mange forskjellige modeller av blandebatteri. Det er selvsagt viktig om det skal være blandebatteri til bruk i vaskerommet, der det først og fremmest er viktig med funksjonalitet og arbeidsplass, eller om det er til kjøkkenet. Et blandebatteri til kjøkken blir brukt mye - mange ganger om dagen - og er ofte en del av et gjennomtenkt interiør. Derfor skal dette se bra ut og passe inn i resten av kjøkkeninnredningen.

Det første du bør tenke over er funksjonaliteten. I sortimentet av blandebatteri har alle løfteventil til simpel og overgansfri temperaturskifte, har vi elegante og moderne modeller som passer fint inn i et stilig kjøkken. Men de har svært forskjellig utseende. Noen er solide og mer tradisjonelle for et klassisk, moderne kjøkken. Vi har også mer alternative modeller til designentusiastene. Et blandebatteri med ekstra høy hals ved kjøkkenvasken kan gi et stilfullt preg av klasse, og virkelig være et ekstra element i interiøret.

I sortimentet har vi både blandebatteri med buet U-tut og en litt mer vinklet L-tut, så du kan velge den som fungerer best i kombinasjon med vinkler og farger i resten av rommet.
Alle blandebatteriene til kjøkken og vaskerom hos Nettoline er stilige og solide. Nettoline legger vekt på å ha et variert utvalg, slik at alle finner noe de liker i sortimentet. Derfor har vi selvsagt blandebatteri i forskjellig finish og størrelse. Her finner du garantert et blandebatteri som passer perfekt inn på kjøkkenet eller vaskerommet ditt og matcher resten av interiøret.

I tillegg til stilrent design, legger vi stor vekt på kvalitet, og når det gjelder tilbehør til vaskerom og kjøkken får du det beste av det beste - til en rimelig pris.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler