Bord- & sokkelben

Bordben og sokkelben.
Tilbys i forskjellige typer.
Leveres med skruer og beslag.

Sokkelben
Sokkelben
Varenummer: NL_SB18

Når du innreder kjøkken og bad, er det ofte detaljene som skaper et gjennomført inntrykk.

Bordben og sokkelben kan være en perfekt finish i et flott rom med stilfull interiør. Nettoline har et utvalg av bordben og sokkelben som passer til skap, benkeplater og skuffesystemer fra det store sortimentet vårt.

Når bord og skap, enten på badet, kjøkkenet eller i garderoben trenger noen ben å stå på, kan de like gjerne være stilfulle. I utvalget av bordben har vi elegante og pene modeller. Du finner børstet stål, krom i matt finish og blank krom. Slik som med alt annet fra Nettoline, må benene passe til dine behov. Derfor finner du både bordben i full høyde på 870 mm og litt lavere på 710 mm. I tillegg har vi mange lave ben til underskap og skuffesekjsoner, og sokkelben som passer perfekt under kjøkken- eller baderomsskapet.

Finn de sokkelbenene som passer best til interiøret. De mange fargene som du kan velge på skapdører og skuffer hos Nettoline er stilrene og moderne. Sokkelbenene og bordbenene matcher alle frontene i sortimenet svært bra, og gir et luksuriøst preg til møblene.

Hvis du ikke vil ha synlige ben under møblene dine på kjøkkenet ellet badet, kan du også velge å montere usynlige sokkelben. Da monterer du en frontsokkel foran, og benene blir skjult elegant under skapet.
Alle produktene fra Nettoline er utviklet med fokus på kvalitet og design. Det gjelder også alle våre sokkelben og bordben. Stilen er elegant, minimalistisk og moderne og er tydelig skandinavisk. Kvaliteten følger også skandinavisk standard, så dette er produkter som holder i mange år.

Kundene våre er stilbevisste og legger vekt på solid kvalitet, så her er alt fra benkeplater til bordben gjennomført og stilrent. Bestill bordben og sokkelben fra Nettoline sammen med ditt nye kjøkkeninteriør, så alle detaljene kan kan settes på plass med en gang.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler