Høyskap til bad

Høyskap til badet er en viktig del av innredningen, og spesielt i de senere år da badeværelset blir brukt til andre formål, som klesvask og oppbevaring. Høyskap har et volum som gjør at man med fordel kan bruke høyskapene på badet til oppbevaring av tøy m.m.

Dybde: 450 mm inkl. dør

Skapene leveres umontert, men vi tilbyr selvfølgelig å levere monterte skap mot et mindre tillegg.

Slimline høyskap til bad m. 3 dører
Slimline høyskap til bad m. 3 dører
Slimline høyskap til bad med skuffer
Slimline høyskap til bad med skuffer
Slimline høyskap til bad
Slimline høyskap til bad
Ekstra høyt underskap bad m. dør
Ekstra høyt underskap bad m. dør
Høyskap til bad med to dører
Høyskap til bad med to dører

Et høyskap til badet er ofte den løsningen som best utnytter plassen.

Hos Nettoline har vi forskjellige modeller som kan hjelpe deg med å oppbevare alt det du vanligvis har på badet på en enkel og elegant måte.

Her i nettbutikken vår har vi høyskap i flere versjoner, slik at du kan finne den typen som passer best inn på badet ditt. Vi har høyskap både med hyller og skuffer, eller en praktisk kombinasjon av begge. Du kan også velge forskjellig antall dører på høyskapene, og de fleste modellene kan kjøpes i forskjellig bredde, slik at de passer perfekt inn hjemme hos deg.

Hvis du ikke trenger et høyskap i full høyde, kan du velge et høyt underskap for litt ekstra oppbevaringsplass til håndklær, såpe eller sminkeprodukter. Alle skapene til baderom er spesielt utviklet til å tåle det fuktige miljøet, og dette er møbler i ypperlig kvalitet.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler