Klesstenger

Klesstenger til garderobeskap.
Leveres med skruer og endebeslag.

Klesstang m. beslag til 40 cm skap
Klesstang m. beslag til 40 cm skap
Klesstang m. beslag til 100 cm skap
Klesstang m. beslag til 100 cm skap
Klesstang m. beslag til 60 cm skap
Klesstang m. beslag til 60 cm skap
Klesstang m. beslag til 80 cm skap
Klesstang m. beslag til 80 cm skap
Klesstang m. beslag til 50 cm skap
Klesstang m. beslag til 50 cm skap

En klesstang er nødvendig i en velutstyrt garderobe.

Her i nettbutikken til Nettoline har vi klesstenger som passer for deg.

De fleste plaggene tar seg bedre ut hvis de har hengt på kleshenger i stedet for å ligge brettet sammen på en hylle eller i en full skuff. Alle som irriterer seg over krøllete skjorter og bukser vet hvor mye lettere det er å holde klærne pene og glatte hvis de blir hengt opp.

Når du kjøper nytt skap til garderoben er det alltid lurt å kjøpe ett med plass til en klesstang. Det kommer til å gjøre hverdagen din lettere. Ingen skjorter som må strykes igjen og kjoler og finbukser får fint plass til å henge til neste gang det er tid for å pynte seg.

En klesstang i skapet gjør at du faktisk får plass til en del mer klær, enn hvis du ville sortert dem på for eksempel forskjellige hyller. Når du har plaggene hengt opp er det alltid lett å finne akkurat det du leter etter.
Klesstengene fra Nettoline kommer i ulike lengder, slik at de passer perfekt inn i det skapet du har. Vi har klesstenger på både 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm og 100 cm, så det er en lengde for alle størrelsene av garderobeskap som vi har i sortimentet.

Når du bestiller klesstang hos Nettoline får du også med beslagene, så den er klar for å bli satt opp. Alle produktene fra Nettoline er produsert i Danmark, så dette er varer som holder høy standard. Den elegante skandinaviske stilen, høy funksjonalitet og praktisk design og ypperlig kvalitet er noe som går igjen i hele sortimentet vårt.

Velg garderobeløsninger fra Nettoline, så får du pen og funksjonell innredning som holder i mange år.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler