Overskap til bad

Overskap på badet kan gi mye oppbevaringsplass uten at det går på bekostning av romfølelsen og luftigheten i rommet. En rekke med overskap på en vegg kan romme fantastisk mye, og gir fortsatt mye gulvplass til skittentøykurv, avlastningsbenk eller lignende.

Dybde: 220 mm inkl. dør

Velg for den enkelte vare om du ønsker å få dem montert eller umontert.

Lavt overskap til bad
Lavt overskap til bad
Overskap til bad
Overskap til bad

Hos Nettoline finner du alt du trenger av interiør til baderommet.

Vi har funksjonelle og pene overskap til bad som kan hjelpe med å utnytte plassen på veggene uten at det blir for trangt. Med rene linjer og moderne, skandinavisk design får du baderomsinnredning som både er stilig og praktisk.

Av overskap kan du velge mellom standard høyde og lavt overskap, som du fint kan bruke til for eksempel å ha medisin eller salver, eller parfymeflasker og sminke. Du kan få skapene i forskjellige bredder, og alle modellene finnes i en rekke fargenyanser. Slik får du garantert det rette overskapet til badet ditt.

Kjøp baderomsinteriør hos Nettoline og få dansk design i høy kvalitet. Disse produktene kommer til å vare i mange år, og de gir boligen din en gjennomført og stilfull look.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler