Profil

Nettoline A/S

Vævervej 33
DK-7490 Aulum
Telefon: +45 96410100
E-post: epost@nettoline.no
CVR: 31599555

Vår telefon er betjent:
Mandag–fredag: 9–15.30

Høy Skandinavisk kjøkken kvalitet – produsert i Danmark

Nettoline ble grunnlagt midt i 1970-årene, da det lokale snekkerverkstedet Aulum Maskinsnedkeri under navnet AM-køkkenet begynte å produsere og selge kjøkkener. Den gangen var det åtte medarbeidere som tok seg av alle oppgaver rundt salg og produksjon av kjøkkener. Dette og mye annet har endret seg i løpet av de siste 35 årene, så virksomheten i dag heter Nettoline og har mer enn 90 forhandlere i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Virksomheten holder fortsatt til i Aulum, der hovedkontoret og produksjonen arbeider på samme adresse. Nettoline disponerer 11 000 kvadratmeter produksjonsområde og tilhørende kontormiljø, der godt og vel 50 medarbeidere er sysselsatt. Nettoline er landsdekkende i både Danmark og Norge, med henholdsvis 25 og 35 selvstendige forhandlere.

Grunnideen bak Nettoline er at man skal kunne kjøpe et kjøkken av høy kvalitet til en rimelig pris hos en lokal forhandler. Vi legger stor vekt på at forhandlerne skal være lokalt forankret og kjenne kundene i sitt distrikt. Bare på den måten kan vi sikre at et kjøp av Nettoline-produkter blir en unik opplevelse. Vi tror ikke på at dyre TV-reklamer gavner kundene – tvert imot. Derfor sparer vi på markedsføringen og bruker pengene på å kunne levere fantastiske produkter gjennom dyktige og kompetente forhandlere til en ytterst konkurransedyktig pris.

Cookie deklarasjon

Les den her: COOKIE DEKLARASJON

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler