Sjalusiskap

Skap med rullesjalusi til kjøkken.
Høyde 506/516 mm x dybde 300 mm
Leveres ferdigmontert uten tillegg.

Innfarget rullesjalusi m. børstet alufront
Innfarget rullesjalusi m. børstet alufront
Innfarget rullesjalusi m. hvit front
Innfarget rullesjalusi m. hvit front

Nettoline har et variert utvalg av flotte sjalusiskap i høy kvalitet.

Alle sjalusiskapene våre er produsert i Danmark og holder derfor en svært god standard. Finn det skapet som passer best i ditt hjem, enten til kjøkkenet, stua eller vaskerommet - eller kanskje sjalusiskapet ditt tar seg best ut i gangen? Uansett hvilken modell du liker best, kan du få den i den bredden du ønsker. Sjalusiskapene våre leveres i bredde på enten 400, 500 eller 600 mm.

Vi har innfarget sjalusiskap med klassisk hvit front og nøytralt design som passer inn i de fleste hjem, men hvis du liker en touch av børstet stål i interiøret, har vi også lekre modeller med front i børstet aluminium.

Med et sjalusiskap kan du enkelt og elegant oppbevare ting som skal være lett tilgjengelig, men ikke trenger å stå framme hele tiden. En smart løsning i pent design og godkvalitet!
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler