Skapskrog

Skapskrog er skapets skjelett, og er dermed hele fundamentet for utformingen av skapene våre. Her kan du med andre ord kjøpe det "rå" elementet, som er den optimale løsningen hvis du selv har skapdører og innhold til rådighet.

Skapene leveres umontert, men vi tilbyr selvfølgelig å levere monterte skap mot et mindre tillegg.

Forrige side1234Neste side
Topskap skrog 100 cm
Topskap skrog 100 cm
Lavt topskap skrog 40 cm
Lavt topskap skrog 40 cm
Lavt topskap skrog 50 cm
Lavt topskap skrog 50 cm
Lavt topskap skrog 60 cm
Lavt topskap skrog 60 cm
Forrige side1234Neste side

Med skapskrog fra Nettoline har du muligheten for å bygge kjøkken- og vaskeromsinteriør akkurat slik du vil.

Det er viktig med et solid skjelett i innredningen, og her i nettbutikken vår finner du solide skapskrog i en mengde forskjellige versjoner og størrelser. Nettoline tilbyr skapskrog til underskap og overskap i forskjellig bredde. Her finner du også skrog til lave underskap eller til avtrekksvifte, høyskap og hjørneskap og skap med skrå vinkler. Kort sagt alle tenkelige skjeletter til skap slik at du kan bygge dem slik du ønsker.

Med skapskrog velger du selv om du vil sette i skuffer og dører, og hvor mange hyller du har bruk for - og selvfølgelig hvilken front du ønsker. Med Nettoline får du et klassisk og moderne kjøkken i minimalistisk skandinavisk stil. I tillegg er alt i høy kvalitet. Her får du produkter som varer i mange år.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler