Skyvedører

Hos Nettoline tilbyr vi naturligvis også kvalitetsskyvedører og skreddersydd innmat med et stort utvalg av skuffer og annet uttrekk.  

Monterer du skyvedører på et garderobeskap, får du mulighet til å ha store garderobeskap på nokså begrenset plass, ettersom du da ikke trenger plass til å åpne dørene ut i rommet. En annen fordel ved skyvedørene er også at du kan få en mye større åpning i skapet og dermed langt bedre oversikt over innholdet.

Skyvedørene fås i mange farger og tresorter og kan tilpasses helt nøyaktig etter smak, rom og innredning.

Der er virkelig mange muligheter med skyvedører – kontakt den nærmeste forhandleren for å få høre mer om alle mulighetene. Din lokale forhandler lager også gjerne tegninger og tilbud helt GRATIS.

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Her hos Nettoline forsøke vi å møte alle kundenes ønsker og behov på best mulig måte.

Hvis du ønsker skyvedører til et garderobeskap, finner du det hos oss. Skyvedørsgarderober er en funksjonell og praktisk løsning som du kan plassere i hvilket som helst rom. Fordi skyvedørene åpner sidelengs er dette en løsning som lar deg utnytte plassen maksimalt. Slik får du oppbevaringsløsninger som også passer inn i rom med liten plass.
Et garderobeskap med skyvedører fra Nettoline kan du tilpasse til boligen din og behovene du har for praktisk oppbevaring. Du kan også sette sammen innredningen i skapet og skreddersy den til husholdningens behov. Det gjør det mulig å utnytte arealet helt optimalt.

Hvis du leter etter muligheten for å sette inne garderobedører og lage skybedørsgarderobe fra gulv til tak, kan Nettoline hjelpe deg. Hvis du velger denne løsningen får du et garderobeskap som i realiteten bare er en minimal forkortelse av rommet, ettersom du ofte setter garderobedørene opp slik at de blir et ekstra lag på endeveggen.
Denne løsningen, der du tilpasser dører og inventar til rommet, veggen, hjørner og kroker, lar deg faktisk utnytte plasse bedre enn vanlige skap. Det heter seg at man kan få opp til 50 prosent mer skapsplass med skreddersydd garderobe.

En skyvedørsgarderobe kan også skape mer ro i et rom, fordi det fjerner behovet for å ha et skap på gulvet - og du slipper å tørke støv av toppen. Nettoline kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av arealet i skjeve rom og krokete vinkler med en skyvedørsgarderobe.

Hos Nettoline er alle produktene i sortimentet utviklet for å kunne levere stilfulle design og ypperlig kvalitet. Også når det gjelder garderobedører og løsninger med skyvedører som er skreddersydd til behovene dine, får du produkter som lever opp til høye kvalitetskrav.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere og via nettbutikk i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum  TLF. 21 959 400EPOST@NETTOLINE.NO