Sokkelskuffer

Sokkelskuffer er ofte den glemte delen av et kjøkken, det elementet som mange ikke er klar over at det er mulig å utnytte. Men det er virkelig en gyllen mulighet til å få mer plass til oppbevaring på kjøkkenet.

Høyde 165 mm x dybde 540 mm inkl. front

Sokkelskuffene leveres umontert, men vi tilbyr selvfølgelig å montere sokkelskuffer mot et mindre tillegg.

Sokkelskap
Sokkelskap

Få mer plass på kjøkkenet med sokkelskuffer fra Nettoline.

Det er enkelt og nesten helt usynlig, men kan gi deg mye mer oppbevaringsplass der du har bruk for det.

Med sokkelskuffer på kjøkkenet utnytter du den ekstra plassen under høyskap underskap og skuffeseksjoner, og får en praktisk skuff nederst mot gulvet. Sokkelskuffer er ideelle for oppbevaring av bakeplater og kakeformer, fat og tallerkener. Sokkelskuffer passer fint til oppbevaring av litt tunge ting, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ta for eksempel glassfat ned fra et høyt skap. Skuffene fra Nettoline glir lett på skinnene, så du kan velge å dra dem ut med foten, hvis du ikke vil bøye deg helt ned.

Sokkelskuffer kan lett bygges inn i kjøkkeninteriøret fra Nettoline, og slik som alle andre produkter finnes de i et bredt utvalg av farger, så du kan velge den finishen som passer perfekt til resten av kjøkkenet.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler