Tilbud på badesett

Her gjør vi det enkelt og rimelig for deg og har allerede satt sammen noen av våre mest populære kombinasjoner av baderomsmøbler, speil, servanter m.m. Du får til og med hele settet til en fordelaktig pris. Raskt, enkelt og rimelig.

Du kan alltids bestille ekstra skap og fortsatt nyte godt av den gunstige prisen på alle delene i settet, eller ganske enkelt føye til møbler til løsningen senere, hvis du vil ha flere skap på dit badet ditt.

Alle badeinnredningene leveres umontert, og er produsert i 450 mm dybde.

Det kan være vanskelig å finne de enkleste og beste tilbudene på baderomsinnredning, for det er ofte mye å ta hensyn til.

Her har Nettoline gjort det meste av jobben for deg og satt sammen noen flotte badesett til gode priser.

Da er det bare opp til deg å velge det tilbudet på baderomsmøbler som du liker best.
Vi har laget populære kombinasjoner av baderomsinnredning og gir deg tilbud når du kjøper et samlet sett.

Her får du gode og funksjonelle kombinasjoner av de flotte baderomsmøblene våre. Vi gir deg tilbud på sett med servantskap, helstøpt servant, speil og skap som matcher. Alt du trenger å gjøre er å finne det tilbudet som passer best inn i huset eller leiligheten din.

Uansett hvilket sett du velger, får du her møbler i god kvalitet og flott skandinavisk design. Møblene er enkle og elegante, og vi har gjort det veldig enkelt å velge ny baderomsinnredning.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere og via nettbutikk i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum  TLF. 21 959 400EPOST@NETTOLINE.NO