Topp- & liftbeslag

Toppbeslag og liftbeslag til skap.
Beslagene leveres med skruer.

Topbeslag til front model 3
Topbeslag til front model 3
Varenummer: NL_AV2005

Topbeslag til front model 2
Topbeslag til front model 2
Varenummer: NL_AV2003

Klaffholder
Klaffholder
Tilbehør for høj- og topskab
Tilbehør for høj- og topskab
Varenummer: NL_AV2001

Link 7 - Thomas Slott
Link 7 - Thomas Slott
Varenummer: NL_5716059


Hos Nettoline finner du alt du trenger av ekstrautstyr til skap og interiør til bad, kjøkken og garderobe.

En del av tilbehøret når man setter opp skap med lokk og luker er toppbeslag. Her ser du utvalget av toppbeslag og liftbeslag som passer perfekt til skap og dører fra Nettoline.

I nettbutikken vår har vi blant annet toppbeslag til topplokk i overskap til kjøkken. Med toppbeslagene fra Nettoline får du en opplevelse av robuste og smidige hengsler, og du kan åpne luker og lokk og la dem stå åpne. Vi har også solide liftbeslag til for eksempel mikrodør, som lar deg heve luken via microliften i hengslene.

Alle beslagene våre er utviklet for å være robuste, simple og funksjonelle, så her får du en fantastisk brukeropplevelse når du åpner skapdører og -luker. Alle topp- og liftbeslag er i god, dansk kvalitet og passer til alle skap fra Nettoline.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler