Topp- og lyslister

Topplister og lyslister til kjøkken og vaskerom.
Listene leveres i hele stenger.

Tilpasninger
Tilpasninger
Varenummer: NL_TL-

Vi har både lyslister og topplister i høy kvalitet her i nettbutikken vår.

Nettoline har pene og elegante lister som kan fullføre kjøkkeninnredningen eller det nye badet.

Når du setter opp overskap og høyskap som rekker helt opp til taket, kan det bli en glipp mellom skap og tak. I tillegg er det ikke så pent å ha et flott skap montert, hvis ikke det ser ferdig ut til slutt.

Med en topplist eller lyslist fra Nettoline kan du gjøre innredningen komplett, helt fra gulv til tak. Dette er en liten detalj som har stor designmessig betydning.

Du kan velge mellom minimalistiske planlyslister som passer perfekt inn i et moderne kjøkken i skandinavisk stil. I rom der rette vinkler og børstet står er i fokus, glir en rettvinklet lyslist perfekt inn sammen med resten av interiøret.

Hvis du liker en mykere stil med litt mer variasjon, har vi også de litt mer tradisjonelle profilerte topplistene som skaper en elegant overgang mellom overskap og tak. Utskjæringene passer fint til lister i de fleste hjem.

Når du bestiller nytt kjøkken, bad eller ny garderobe hos Nettoline, må du huske på å få med alt tilbehøret. Da kan du gjøre prosjektet ferdig på en gang, uten at du trenger å gå og vente på den siste detaljen. Velg lyslister og topplister i den fargen som passer best til resten av skapene dine fra Nettoline.

Slik som alt annet du finner i nettbutikken vår, er topp- og lyslister fra Nettoline i god, solid kvalitet.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler