Veggpanel

Veggpanel bak koketopp i herdet glass,
til bruk ved komfyr og vask.

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

I sortimentet til Nettoline har vi elegante veggpanel til gode priser.

Når du pusser opp kjøkkenet eller bygger helt nytt hus, er det viktig å huske på å beskytte vegger og tapet mod unødvendig slitasje og skade. Over komfyren bør du ha en veggplate som kan beskytte veggen mot fett, damp og mat.
Når man svinger grytene og tryller fram god mat, går det litt kjapt av og til. Da er det greit at man ikke trenger å bekymre seg over at det kom en flekk med tomatsaus på veggen. Veggpanel til kjøkkenet kan gjøre det som er relatert til bruk av komfyr mye lettere.
Veggplatene i sortimentet til Nettoline er alle laget av glass, noe som betyr at de er veldig lette å holde rene. Når du tar oppvasken og rydder opp etter middagen, trenger du ikke å gjøre annet enn å tørke over veggpanelet med en våt klut, så er det skinnende og rent igjen. Dette er en elegant løsning på noe som ellers kan være et litt irriterende problem.

I nettbutikken vår har vi veggpanel i to format: firkantet og buet. Begge er designet til å beskytte det mest utsatte arealet av veggen mot varme og damp fra matlagingen. I tillegg kan du velge om du vil ha et veggpanel i kjøkkenet som er svart eller hvit.
Alle modellene er elegante og stilfulle. De passer perfekt sammen med annet kjøkkeninteriør fra Nettoline, og de rene, klare linjene i designet er lette å kombinere med både skap og skuffer.

Hos Nettoline leverer vi kjøkkeninnredning og tilbehør som holder høy standard. Vi vet at kundene våre stiller store krav til både design, stil og kvalitet. Derfor finner du flotte og moderne produkter i skandinavisk design, men vi gjør alt vi kan for å holde prisen nede. Kvalitet trenger ikke å koste for mye.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler