Ventilator

Ventilator til innbygging,
samt relevant tilbehør.

Avtrekksvifte med uttrekk
Avtrekksvifte med uttrekk
Ventilasjonsslange m. tilbehør
Ventilasjonsslange m. tilbehør
Kulfiltersett Flexa - rundt
Kulfiltersett Flexa - rundt

Nettoline hjelper deg med alt det nødvendige tilbehøret, og her i nettbutikken vår kan du blant annet kjøpe avtrekksvifte.

Hvis du trenger ventilator til kjøkkenet kan du bestille det her. Vi har også ventilasjonsslange slik at du kan bestille det samlet og installere avtrekksviften med én gang du får den.

Avtrekksviften er designet så den passer perfekt inn i overskap til kjøkken, så du kan skjule den under et pent kjøkkenskap. Ventilatoren lever opp til alle kvalitetskrav og hjelper deg med å gi god ventilasjon i luften på kjøkkenet.

Det er viktig å ha en god avtrekksvifte for å unngå at matlukt og stekeos sprer seg i hele huset hver gang noen lager mat. I tillegg kan stekeos og fett på sikt sette seg i interiøret og lage plagsom lukt og unødvendig slitasje på interiøret.

Avtrekksviften fra Nettoline er laget i rustfritt stål og er enkel og elegant. Den kan trekkes ut og har innebygd lys og trinnfunksjon. I tillegg er den lett å demontere og vaske, når det blir nødvendig å rense bort fett og lignende etter en stund. I nettbutikken vår kan du også kjøpe ekstra kullfilter til ventilatoren. Etter mye bruk er det på tide å skifte filter så det aktive kullet alltid kan være med på å rense luften i kjøkkenet.

En avtrekksvifte fra Nettoline passer perfekt i et moderne kjøkken og er funksjonell og praktisk. Slik som alle andre produkter i sortimentet, er denne avtrekksviften produsert i skikkelig og god kvalitet. Nettoline leverer kjøkkeninteriør til de kritiske og kvalitetsbevisste kundene, og et kjøp hos oss skal være en investering og forbedring av kjøkkenet ditt. Dette er skandinavisk kvalitet på sitt beste.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler