VVS tilbehør kjøkken & bad

VVS-tilbehør til kjøkken og badeværelse.

Varenummer: NL_6342143


Varenummer: NL_6342121


Varenummer: NL_53961


Varenummer: NL_6342131


Her på denne siden finner du alt det viktigste utstyret til badet.

Nettoline har et utvalg av kvalitetstilbehør til bad, dusj og toalett.
Etter at du har innredet badet med flotte skap, skuffer, nytt speil og riktig belysning, er det nesten klart til bruk. Men bare nesten! Det er nå du skal sette inn de siste detaljene, så badet kan brukes slik det er tenkt.

Her ser du sortimentet over VVS-tilbehør til moderne baderom fra Nettoline. Du finner blant annet dusjsett med dusjhode, stang og dusjslange. Dusjsettene er stilige og elegante og passer fint inn sammen med andre baderomselementer fra Nettoline. Du kan velge mellom et dusjsett med hånddusj, eller en kombinasjon av både hånddusj og hodedusj, slik at du kan velge hver gang du dusjer. Du kan også kjøpe fleksislanger til batteri som lever opp til alle krav til sikkerhet og kjemi. Her finner du også papirholder til dopapir. En enkel og elegant måte å ha dopapiret på. Og når du har et moderne bad som utstråler kvalitet og design, er det viktig å gjennomføre stilen. Derfor er små elementer som en elegant papirholder i krom avgjørende for det komplette rommet.

Det samme gjelder såpedispensere, knagger og håndklekroker. Her får du flotte såpedispensere som tar seg godt ut på et bad med innredning og interiør fra Nettoline. Knagger og håndklestang til å henge opp håndklær, både tørre og våte, er også utformet og designet med tanke på helheten i rommet.

Det er viktig å tenke gjennom alle elementer i et rom, og badet er ikke noe unntak. Når du har flotte skap og skuffer på plass, bør du fremheve dem med stilige detaljer og brukselementer. Nettoline leverer alt du trenger til badet, og i tillegg til pent design er alle produktene i ypperlig kvalitet.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler