Blandebatterier til bad

Blandebatterier til badeværelser.
Alle modeller er VA-godkjente.

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Det er viktig å velge riktig blandebatteri til badet, enten det er til servanten, badekar eller dusj. Her hos Nettoline har vi et flott utvalg av blandebatteri til bad i høy kvalitet.

Her i nettbutikken finner du mange forskjellige modeller av blandebatteri til bad. Det er selvsagt forskjell på om det skal være blandebatteri til bruk i vasken eller om det er til et badekar eller til dusj.
Det første du bør tenke over er selve funksjonaliteten. Ønsker du et servantarmatur med løfteventil til simpel og overgansfri temperaturskifte, har vi elegante og moderne modeller som passer fint inn i et moderne baderom. Til servanten kan du også velge en mer tradisjonell type med to skruventiler og høy hals, slik at du kan få et stilfullt preg av klasse.
I sortimentet finner du moderne og tidsriktige modeller av blandebatteri - for eksempel elektronisk servantarmatur. Det blir ikke enklere enn dette. Du stiller inn varmen til ønsket temperatur, og så kommer det vann ut når du holder hånden bort mot sensoren.
Alle blandebatteriene til dusj hos Nettoline har termostat med skåldesperre, slik at det er helt trygt for alle å dusje - også de minste i familien. Med denne funksjonen er det ingen fare for at vannet blir for varmt. I tillegg har noen av blandebatteriene også sparefunksjon som reduserer vannforbruket uten at det endrer den deilige opplevelsen med å ta en varm dusj.
Nettoline legger vekt på å ha et variert utvalg, slik at alle finner noe de liker i sortimentet. Derfor har vi selvsagt også blandebatteri i forskjellig finish og størrelse. Her finner du garantert et blandebatteri som passer perfekt inn på badet ditt og matcher resten av interiøret.
I tillegg til stilrent design, legger vi stor vekt på kvalitet, og når det gjelder armatur og tilbehør til badet får du her det beste av det beste - og til en fornuftig pris.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler