Inspirasjon

Inspirasjon til kjøkken

Finn inspirasjon i kjøkkengalleriet til ditt neste kjøkken. Vi har samlet et utsnitt av vårt store utvalg av kjøkkener, og det er noe for enhver smak. Det landlig idylliske, det funksjonalistiske og det minimalistiske er alle uttrykk, som kan skapes med et kjøkken fra Nettoline.

Se vårt kjøkkengalleri her


Inspirasjon til bad

Badegalleriet byr på klassiske badeinnredninger, men også nye måter å tenke innredning og design på til badet. La deg inspirere av det du ser, og bruk det når du designer ditt eget bad.

Se vårt badegalleri her


Inspirasjon til garderobe

I dette galleriet finner du inspirasjon til hvordan din kommende garderobe kan se ut. Mulighetene er mange, og individuelle løsninger kan være avgjørende for å få den perfekte garderobeinnredningen. Det må være plass til tøy, sko og annen oppbevaring.

Se vårt garderobegalleri her


Inspirasjon til vaskerom

I et vaskerom på det være plass – plass til oppbevaring. Finn i dette galleriet ideer til hvordan du kan utnytte plassen i vaskerommet optimalt, med skap og skuffer fra Nettoline.

Se vårt vaskeromgalleri her


Info om benkeplater

Hos Nettoline tilbyr vi mange forskjellige typer benkeplater, som kan brukes til alt fra kjøkken, bad og vaskerom til kontor eller hvor man nå måtte trenge en benkeplate.

Les mer om de benkeplatene vi tilbyr, her


Inspirasjon til tilbehør og spesialartikler

I galleriet med tilbehør finner du bilder av alt det som du kan putte i skapene og skuffene dine – uttrekkshyller og bestikkinnlegg, i tillegg til benkeplater, vasker og mye annet. Gå på oppdagelsesferd i galleriet og se de mange mulighetene.

Se vårt tilbehør galleri her


100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler