Dørdemper

Dørdempere til skapdører.

Dørdemper med adapter
Dørdemper med adapter
Adapter til dørdemper
Adapter til dørdemper
Dørdemper til hengsel
Dørdemper til hengsel
Dørdemper til adapter
Dørdemper til adapter
Dørdemper til 45gr hengsel
Dørdemper til 45gr hengsel
Dørdemper til 155gr hengsel
Dørdemper til 155gr hengsel

Leter du etter dørdemper? Her hos Nettoline finner du solide og gode dørdempere som kan gjøre hverdagen enda mer behagelig.

Det er lite som er mer irriterende en skapdører som blir smelt igjen. Enten det er barn som leker tidlig en søndags morgen og blir litt ivrige, eller rett og slett fordi det går litt kjapt i hverdagen, både med å finne frem klær i garderoben og med å skynde seg å lage middag. Når man ikke tenker seg om er det lett å la dørene smelle igjen. Det er både slitsomt med bråk i hjemmet, og det kan gi ekstra slitasje på skap og interiør.

Med en liten dørdemper blir hele opplevelsen med skapdører mer behagelig. Du trenger ikke å tenke på å være ekstra forsiktig når du lukker dørene, og barna kan åpne og lukke dem nesten lydløst.

Alle dørdemperne våre er enkle å montere og kan settes på hengsler og skapdører på en-to-tre
http://www.nettoline.no/topp-og-lif..., liftbeslagHos Nettoline finner du alt du trenger av ekstrautstyr til skap og interiør til bad, kjøkken og garderobe. En del av tilbehøret når man setter opp skap med lokk og luker er toppbeslag. Her ser du utvalget av toppbeslag og liftbeslag som passer perfekt til skap og dører fra Nettoline.

I nettbutikken vår har vi blant annet toppbeslag til topplokk i overskap til kjøkken. Med toppbeslagene fra Nettoline får du en opplevelse av robuste og smidige hengsler, og du kan åpne luker og lokk og la dem stå åpne. Vi har også solide liftbeslag til for eksempel mikrodør, som lar deg heve luken via microliften i hengslene.

Alle beslagene våre er utviklet for å være robuste, simple og funksjonelle, så her får du en fantastisk brukeropplevelse når du åpner skapdører og -luker.

Alle topp- og liftbeslag er i god, dansk kvalitet og passer til alle skap fra Nettoline.


100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler