Satin matt grå
Skap en moderne stil med kontrast. Den elegante grå fargen vinner mer og mer plass i de norske hjerter. Den er et flott alternativ til den klassiske hvite, som har vært det foretrukne valg. Den hvite kan for noen virke stram – så her kan de grå nyanser gi et varmt og elegant uttrykk i ditt kjøkken.

Et grått kjøkken kan lages i mange forskjellige materialer og nyanser. Satin matt grå kan settes sammen som du selv ønsker – det viste eksemplet er til inspirasjon.

En grå front kan passe til et vell av farger og materialer – laminat, tre, stein e.l. Den matte stofflige overflaten tilfører den grå fargen liv og varme. I din Nettoline butikk står vi klar til å hjelpe deg med å skape ditt personlige kjøkken. Med hjelp fra en kjøkkenkonsulent får du sparring og rådgivning som løser dine ønsker og behov. Det skal være enkelt å skape sitt drømmekjøkken.Kjøkken-allrom er i dag et knutepunkt for familiens hverdag. Skap ekstra oppbevaringsplass og hyggelig sitteplass på en gang. På bildet ovenfor er den ene siden laget med praktisk sitteplass i barhøyde. Den perfekte løsning til gjester eller barn, som vil være med på matlaging eller gjøre lekser.

Kombiner farger og materialer og skap ditt personlige uttrykk. Her er Satin kombinert med Paris hvit, så du får et lyst og elegant kjøkken. Kombiner farger og materialer etter dine ønsker, så får du nettopp ditt personlige kjøkken.

Den elegante nordiske look med Satin matt grå, Stecca natur eik og en lys benkeplate i keramikk. Den perfekte kombinasjon i det moderne og nordiske hjem, som gir kontrast og personlighet.
11 Satin matt grå
Fronter i 19mm sponplate med satinmyk «anti-fingerprint» lakkert overflate. Den eksklusive lakkerte overflaten har gjennomgått 8 høyteknologiske overflatebehandlinger, som gir den matte og silkemyke følelsen.

Pålimt kant i kunststoff.
Få gratis innredningsforslag
Hos Nettoline er det alltid både gratis og uforpliktende å få teging og tilbud på nettopp ditt prosjekt. Så vil du gjerne ha et forslag til hvordan ditt nye Satin kjøkken kan se ut? Utfyll vårt kontaktskjema og bli kontaktet av en konsulent.Du er alltid velkommen til å kikke innom din lokale Nettoline forhandler. Finn din nærmeste forhandler her.