Pilastrer

Pilastrer til kjøkken, vaskerom og bad.

Varenummer: NL_PI122-

Varenummer: NL_PI214-

Varenummer: NL_PI141-

Når du setter opp nytt interiør er det viktig at det skapet et komplett rom.

Hos Nettoline kan du kjøpe pilaster som passer perfekt inn på kjøkkenet ditt og gjør det til et gjennomført og grundig innredet rom.
Med pilaster får du en pyntelist som du kan sette opp for eksempel mellom skap og skuffeseksjoner. Det kan være praktisk når du setter sammen forskjellige elementer for å få det kjøkkenet du drømmer om. Ofte har man jo forskjellige ønsker og behov når det kommer til innredning, og da er det deilig at man kan velge hvor mange skap, skuffer og sokler man har bruk for.

Men når man kombinerer for eksempel et underskap med en skuffeseksjon, ender det at det blir et mellomrom mellom frontene. Det er her, en pilaster kan gjøre underverk. Enkelt og kjapt setter du på en pilaster mellom elementene, og vips er det ekstra mellomrommet dekket.

Her i nettbutikken vår kan du få pilaster både til overskap og underskap, og vi har også pilaster som er ekstra lang og passer til høyskap. Det er enkelt og kjapt å få innredningen til å bli et samlet system av skuffer, skap og hyller. Det fine med en pilaster er at den glir perfekt inn mellom frontene, og at du egentlig ikke legger merke til at den er der.

Slik som alt annet interiør i sortimentet til Nettoline kan du velge mellom mange forskjellige typer finish og farge, slik at du får det interiøret som passer til din stil. Pilastrene får du selvsagt i samme fargenyanse som resten av innredningen.

Alle produktene våre er utviklet i Danmark og er i moteriktig skandinavisk design. I tillegg er alt av ypperste kvalitet, så her får du pilastrer som holder seg flotte i mange år.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler