Sokler

Sokkel til kjøkken-, vaskerom- og garderobeskap.
Standard høyde for sokler er 165 mm
Soklene leveres umontert.

Tverrstykker
Tverrstykker
Sokkelskap
Sokkelskap
Sokkelfront
Sokkelfront
Sokkelende dyp
Sokkelende dyp
Sokkelende
Sokkelende
Sokkelende ekstra dybde
Sokkelende ekstra dybde
Sokkelben
Sokkelben
Varenummer: NL_SB18

Sokkel
Sokkel
Varenummer: NL_SOS124-

Sokkel
Sokkel
Varenummer: NL_SO1801-

Sokkel
Sokkel
Varenummer: NL_BS180

Sokkel
Sokkel
Varenummer: NL_SOS248-

Link 27 - Iben Seremet
Link 27 - Iben Seremet
Varenummer: NL_N0750883025


Når man setter opp nye kjøkkenskap eller skuffeseksjoner, er det viktig å tenke på det som faktisk er hele det fysiske grunnlaget.

Med sokkel har du noe å plassere selve skapskroget på, og du hever det litt over gulvet, slik at det er luft under elementene.

Her hos Nettoline tilbyr vi sokkelben til kjøkken som du skjuler bak en frontsokkel. Slik kan du enkelt og elegant plassere hele interiøret litt løftet, men utseendemessig trenger du ikke å ha mindre pene ben synlig. Usynlige sokkelben gjør hele jobben med å løfte skapet, mens fronten fremdeles er stilfull og elegant.

Vi har både baksokkel og frontsokkel til kjøkken, og du får alle sokler fra Nettoline i ulike størrelser og lengder. Slik kan du være sikker på å kjøpe en sokkel som garantert passer til kjøkkeninnredningen. Hvis du velger den smarte løsningen med sokkelskuffer, får du både en komplett finish og ekstra skuffeplass nederst i seksjonen.

Når du setter opp kjøkkenøy eller har en kjøkkenbenk som ender frittstående, er det viktig å huske å bestille sokkelende for den synlige delen. Da får du et kjøkken som er gjennomført fra øverst til nederst.

Detaljene kan være like avgjørende som selve interiøret når man skal ha nytt kjøkken. Sokkel fullfører uttrykket, og hos Nettoline kan du velge mellom forskjellige farger når du bestiller sokler.

Alle produktene fra Nettoline er utviklet med fokus på å levere pen og moteriktig skandinavisk stil, og samtidig levere varer i høy kvalitet. Når du kjøper kjøkkeninteriør hos oss, får du mye for pengene, og du kan velge mellom ulike og tidsriktige stiler. Vi har alt til en moderne bolig og den kvalitetsbevisste forbrukeren som stiller krav.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler