Vasker

Vasker til nedfelling i kjøkken og vaskerom.
Vaskene leveres i forskjellige størrelser og materialer.

Kjøkkenvasken er sentrum i det som er det viktigste rommet i huset.

Hos Nettoline har vi et stort utvalg av kjøkkenvasker til både kjøkken og vaskerom, så du finner garantert en modell som faller i smak.

Nettoline har en rekke flotte modeller av kjøkkenvasker til nedfelling i benkeplate, Dette er den vanligste løsningen i et komplett kjøkken. Nedfelling er både mye penere enn å ha en frittstående kjøkkenvask, men det er ikke minst en mye mer praktisk løsning. Når du arbeider med matlaging og kjøkkenaktiviteter, er det lettest når alt er i samme plan og kjøkkenbenken er sammenhengende.

En kjøkkenvask fra Nettoline er klar til å bli nedfelt i benkeplaten, og alle modellene våre er både praktiske og pene. Her finner du kjøkkenvasker i stål, og vi har den i forskjellige størrelser. Du kan velge mellom en enkel kum og dobbel kum. Vi har kjøkkenvask med to like store kummer og med kummer i ulik størrelse, slik at du kan velge den som passer best til behovene dine.

Vi har kjøkkenvasker i stål som er både runde i kantene for dem som liker et mykere design, og vi har modeller med mer rette vinkler for gjennomført og moderne minimalistisk stil. Du kan selvsagt også få kjøkkenvasker med avrenningsbrett til å legge oppvask og fuktige matvarer på.
Hvis du ikke vil ha kjøkkenvask i stål, har vi også modeller i granitt og stein til luksuriøse designhjem. Uansett hva du foretrekker, finner du det garantert i nettbutikken vår.

Alle vaskene våre er designet og produsert i designlandet Danmark, og derfor kan vi trygt si at kjøkkenvaskene våre er av strålende skandinavisk kvalitet. Hos Nettoline får du mye valuta for pengene når du kjøper ny kjøkkeninnredning, og vi garanterer at produktene våre kommer til å være til glede og pynt i mange år.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler