Ventilasjonsrister

Ventilasjonsrister til montering
på skap eller i sokkel.

Ventilasjonsrist i hvit plast
Ventilasjonsrist i hvit plast
Ventilasjonsrist i aluplast
Ventilasjonsrist i aluplast
Ventilasjonsrist aluminium
Ventilasjonsrist aluminium
Ventilasjonsrist i hvitlakkert
Ventilasjonsrist i hvitlakkert

Nettoline har alt du trenger til et komplett kjøkken. Her ser du utvalget vårt av ventilasjonsrister.

Små detaljer kan være en stor forskjell i funksjonaliteten i et kjøkken. En av de viktige tingene er å sørge for jevn og god ventilasjon. Dette kan være avgjørende både for sikkerhet, funksjon og vedlikehold av innredningen. For eksempel har mange hvitevarer krav om at det er en viss avstand over eller under dem.

Det vanligste eksempelet er kjøleskap, der noen modeller skal ha luft over for å fungere, slik at den varme luften kan blir blåst ut. Hvis du ønsker å bygge inn et kjøleskap, kan det hende du må installere en ventilasjonsrist i skapet, slik at kjølekapet fortsatt kan fungere uten å være en enorm brannfare.

Det samme gjelder for mikrobølgeovner. De fleste skal også ha luft over seg for å ikke bli for varm når de er skrudd på.
Nettoline har gode løsninger på denne utfordringen. Vi har enkle og solide ventilasjonsrister til kjøkkenet ditt. Vi har rister i både plast og aluminium, og alle har et nøytralt design. Det betyr at de passer godt inn i resten av interiøret i kjøkkenet og ikke trekker til seg unødvendig oppmerksomhet.

Her finner du også ventilasjonsrister til sokkel, så der det er nødvendig å sørge for at luften kan strømme gjennom, for eksempel for å unngå fukt i et skap, kan du sette en simpel rist i sokkelen. En rist langs gulvet skjemmer ikke resten av den stilige innredningen i et moderne kjøkken.
Ventilasjonsristene til kjøkken som finner her på siden er produsert i samme høye kvalitet som resten av sortimentet vårt. Nettoline leverer produkter som er praktiske og funksjonelle, men det er også viktig at de lever opp til kravene om design og kvalitet. Nettoline leverer solide produkter til moderne, stilbevisste kunder.
100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler