Opplev Satin – farger inspirert av naturen

Moderne uttrykk med høy funksjonalitet. Satin-serien skaper et eksklusivt univers med super matte overflater – i farger som er inspirert fra naturen.

Med Satin-serien forener vi funksjonalitet, sanselighet og estetikk og bringer sansene i spill med matte, myke overflater du aldri har lyst å slippe. Opplev det tidløse uttrykk, kjenn de unike satin-myke overflater og bli forelsket i den praktiske anti-bakterielle overflaten.

Det må gjerne være en opplevelse å gå i kjøkkenet. Når du velger Satin-serien får du kjøkken du aldri har lyst til å forlate, til en pris alle kan være med på. Vi tror nemlig på at alle skal ha råd til å leve ut sin kjøkkendrøm.

Få inspirasjon til ditt Satin prosjekt
Å gjøre din drøm til virkelighet, tar vi personlig. Vi lever og ånder for å sette oss inn i den enkelte kundes hverdag, behov og drømmer, med personlig service og eksepsjonell rådgivning fra erfarne eksperter.

Se vårt utvalg av spennende prosjekter utført i Satin-serien. Alle bilder på vår nettside, i folder og katalog er eksempler. Fronter, innredning av skap og materialvalg, settes sammen etter dine ønsker og behov. Klikk på bildene for mer info.
Satin matt cashmere
Satin matt grå
Satin matt sort
Satin matt lys grå
Velg din farge
Satin-serien har en eksklusiv lakkert overflate, som har gjennomgått 8 høyteknologiske overflatebehandlinger. Dette sikrer deg matte, rengjøringsvennlige og anti-bakterielle overflater, som er stofflige og varme å betjene. Overflaten gjør arbeidet i kjøkkenet til en ny opplevelse.

Satin tar i utgangspunkt i naturens rolige farger, hvor kantene på den 19 mm tykke Satin-front matcher i farge og har slagresistent ABS-kant. Satin-serien er i tilgjengelig i fargene matt sort, matt grå, matt lys grå og matt cashmere.
Få gratis innredningsforslag
Hos Nettoline er det alltid både gratis og uforpliktende å få teging og tilbud på nettopp ditt prosjekt. Så vil du gjerne ha et forslag til hvordan ditt nye Satin kjøkken kan se ut? Utfyll vårt kontaktskjema og bli kontaktet av en konsulent.Du er alltid velkommen til å kikke innom din lokale Nettoline forhandler. Finn din nærmeste forhandler her.