Vaskerom Inspirasjon

>> Klikk på bildene <<


Torino Eik Vaskerom

Den tradisjonelle lange og ofte litt mørke bakgangen er her forvandlet til et lyst og vennlig vaskerom ved hjelp av de lyse eikeoverflater. I denne løsning valgte kunden å flytte vaskemaskinen og tørketrommelen over på veggen med høye skap, fordi det derved kom et praktisk og flott designelement i høyskapsveggen. Samtidig ble det plass til den lave benkeplateseksjonen som er uunnværlig når de tunge handleposene skal settes ned.

Legg merke til hvordan bøylehåndtakene er sentrert på alle fronter. Det gir en flott symmetri og helhet i rommet. Det er valgt en 28 mm rettvinklet laminatbenkeplate med underlimt stålvask.

Vaskerom Capri Høyglans med Fiorini gred

Dette vaskerommet er utstyrt med de elegante Fiorini-frontene i hvit høyglans kombinert med en skyvedørsløsning som rommer vaskesøylen og sikringsboksen. Skyvedørsfrontene er naturligvis i samme hvite høyglansoverflate. Alle fronter er utstyrt med massive aluminiumsgripelister som gir et elegant utseende.

Overskapsløsningen er lett i sitt uttrykk og gir plass til vinduspartiet. For å bevare lettheten er det valgt en baldakin med innebygde LED-spots over benken. Benkeplaten er en sort granittbenkeplate med underlimt stålvask.

Basic Grå Vaskerom

Veldig praktisk vaskerom hvor slitestyrke, daglig ren-gjøring og plass til oppbevaring er satt i høysetet. Den grå fronten er både teknisk sett og fargemessig ekstra godt egnet til den store slitasjen som et vaskerom kan være utsatt for. All mulig plass er utnyttet til oppbevaring her – topphengslede skap over de høye skapene og sokkelskuffer under. Vaskemaskiner og tørketromler er løftet opp i en arbeidsvennlig høyde med den lille finessen, at de to lave skuffene under maskinene fungerer som holder for skittentøyskurven. Skuffens lave kanter hindrer at skittentøyskurven sklir ned. Skuffens konstruksjon er dimensjonert til å kunne bære en full skittentøyskurv, ettersom standardskuffene er testet til en belastning på minimum 30 kg.

De 32 cm brede Neat-grepene er veldig brukervennlige, fordi de levner god plass mellom grep og front. Benkeplaten er 28 mm sort laminat med avrundet forkant og underlimt stålvask. Som det fremgår av bildet blir benken brukt som stellebord, og da er den avrundede forkanten ideell uten skarpe kanter.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler