Kjøkken Inspirasjon

>> Klikk på bildene <<


Shaker Stone Grey Kjøkken

Nytolkning av shaker, et tradisjonelt kjøkken design. Stone grey fargen med den tidløse utskjæring, gjør denne dørtypen til et sikkert og diskret valg i boligen som ønsker en referanse som skuer litt bakover i tiden.

Kombinert med de lett nostalgiske kjøpmannshåndtakene er referansen hjemme, og stilen fullføres med regi som matcher helheten perfekt.

Shaker stilen kan uten problemer brukes til en lett skapløsning rundt TV'en, såvel som skuffesitteplasser ved spisebordet, som her utnytter plassen perfekt under skråveggen.

Nice Grå Kjøkken

Nostalgiske kjøkken som kombinerer de romantiske paneldørene og vitrinene med moderne funksjonalitet. Takhøyden er utnyttet til fulle – både ved benkeskapene med glassvitrine og over side-by-side kjøl/frys-arrangementet. De høye skapene avsluttes vakkert med en lyslist opp mod taket. Legg merke til de 9 små skuffene som gir en fantastisk orden og oversiktlighet. Under innbyggingsovnen er det oppbevaringsplass til bakeplater med mer.

Til dette kjøkkenet er det valgt en 30 mm massiv hvittonet benkeplate i eik med underlimt vask. Håndtakene er klassiske bøylehåndtak i antikk sink.

Paris mørk grå / Ask Kjøkken

Kombinasjonen av farger og materialer setter sitt preg på innredningen av boligen. Her er kjøkkenet innredet med mørkegrå malte fronter kombinert med åpne reoler i ask.

Der er valgt en hvitoljet benkeplate i massiv bambus med underlimt stålvask. Leken med farger og materialer har fått dette kjøkkenet til å bli en helt naturlig del av dette vakre hjemmet i vannkanten ved Oslofjorden.

Venezia stone ash og hvit Kjøkken

Moderne kjøkken hvor gråtonet ask er kombinert med matt hvit. Kjøkkenet er designet med fokus på ubrutte linjer hvor det er to dype skuffer i stedet for de tradisjonelle 3 eller 4 rekkene med skuffer. Funksjonaliteten er fortsatt helt topp, fordi det skjuler seg en innvendig skuff i den øverste skufferekken. Det store arrangement med høyskap som – i tillegg til fantastisk oppbevaringsplass – også rommer integrert kjøle- og fryseskap, er designmessig brutt av innbygget dampovn, kaffemaskin og mikro-/kombiovn med en åpen reol over.

Benkeplaten er en 20 mm hvit solidcolor laminatbenkeplate med solidcolor-kant. Det gjennomfargede laminatet er utrolig slitesterkt, slik at det bevarer sin hvite farge år etter år. Samtidig blir kantene også helt usynlige. Utover den planlimte kokesonen er det montert en underlimet stålvask. Legg merke til den takmonterte avtrekksviften som sikrer fritt utsyn til og fra alle steder i kjøkkenet.

Frame Hvit Satin Kjøkken

Framefrontene gir kjøkkenet en helt spesielt nostalgisk preg – selv om det fremstår som minimalistisk og i stramt skandinaviskdesign. Den smale rammen rundt hver enkelt front skaper en illusjon om 50- og 60-tallets håndlagde kjøkken med rammer rundt alle skuffer og skapdører. Det er likevel toppmoderne funksjonalisme med dype skuffer og fullstendig utnyttelse av all plass som karakteriserer dette luksuriøse kjøkkenet. Overskapene er fritthengende og der er arbeidet med forskjellige bredder, og det gir en flott effekt og sikrer letthet i rommet.

Benkeplatene er laget av 20 mm mørk kompositt med underlimt Cristalitevask. Øyen har sitteplasser på to av sidene, hvor benkeplaten er senket i forhold til selve kjøkkenet. Dette er både design- og bruksmessig genialt. Kjøkkenet er forsynt med Grohe Red blandingsbatteri som i én og samme kran har vanlig kaldt/varmt vann sammen med kokende vann. Det er montert Trendline-grep på alle fronter.

Nordic Hvit Kjøkken

Bondekjøkken i eksklusive materialer, som rommer alle moderne fasiliteter samtidig med at det oser nostalgi Lang vei. Den massive trerammen i ask og frontene i finer gir en helt egen klassisk og høy kvalitetsfølelse. Kjøkkenet er tenkt i helt tradisjonell utforming med overskap og skjult ventilatorhette.

For å skape letthet i kjøkkenet er ovnen og kjøleskapet plassert i et ¾ høyt skap med en benkeplate som avslutning på toppen. Legg merke til øyen med de murete gavlene som igjen fremhever det klassiske utseende. Benkeplaten er i 30 mm massiv natureik med underlimt stålvask. Håndtakene er antikkbrune bøylehåndtak.

Nice Hvit

Et stort og fantastisk bondekjøkken. Her har det vært plass til å gjennomføre opplevelsen fullt ut. Alle elementer er vakkert innrammet av pilastre, slik at det håndbygde inntrykket er bevart.

De vakkert utskårne hvite frontene glir inn i illusjonen sammen med det patinerte gulvet og de små flisene rundt benken. Valget av gasskokesone som er senket ned i en granittbenkeplate passer helt naturlig inn i dette kjøkkenet. Lyslister avslutter over alle skap. Benkeplaten er en 30 mm massiv europeisk valnøtt med underlimt hvit silgranitvask.

Paris Hvit

Moderne kjøkken med hvite satengoverflater og brede håndtak som kombinerer minimalistisk design og praktisk bruk. Benkeplaten med dobbel bredde gir masse arbeidsplass i kjøkkenet. Legg merke til de to innbygde sjalusiskapene som gir lett tilgjengelige oppbevaringsmuligheter.

Løsningen med to ovner, mikrobølgeovn og kaffemaskin satt i et kvadrat, gir sammen med benkeplaten en flott kontrast til den hvite overflaten. Ventilatorhetten er bygget inn i taket, slik at den ikke bryter med de rene linjene i kjøkkenet. Dette kjøkkenet er montert med en 20 mm sort komposittbenkeplate med underlimt sort silgranitvask.

Venezia

Et fantastisk flott håndtaksfritt kjøkken i matt hvit lakkering. Det skal godt gjøres å skape et mer stilrent kjøkken, hvor gripelistene er frest ut i frontene og dermed lakkert sammen med disse. Om et kjøkken som dette oppleves som diskret elegant eller pågående og frekt er helt avhengig av dekorasjonene.

Dører og skuffeseksjoner er like, og dermed er alle linjer i Venezia-kjøkkenet ubrutte. Dette luksuriøse kjøkkenet er montert med 30 mm granittbenkeplate med ilagt silgranitvask og gasskokesone. Legg også merke til hvordan den mørke ovnen og ventilatorhetten sammen med benkeplaten komplimenterer kjøkkenet.

Venezia Høyglans

Stort åpent kjøkken hvor husets arkitektur er utnyttet til fulle. Baksiden av entreens garderobe utfyller hjørnet i kjøkkenoppstillingen sammen med plassen over høyskapsarrangementet, ved at det er et bånd av 32 cm høye skap i entreen. I det hele tatt er oppbevaring gitt høy prioritert, og det går også igjen i kjøkkenet, hvor det er valgt overskap i hele kjøkkenbenkens lengde.

Legg merke til den brede barløsningen mellom kjøkkenet og spiseplassen, som skaper en flott sammenheng i rommet. Benkeplaten er et 38 mm laminat i lys betong med underlimt stålvask.

Siena Bianco

På én og samme tid er kjøkkenet både moderne minimalistisk og klassisk. De rene linjene i dette håndtaksfrie kjøkkenet skaper et enkelt design. Her er det valgt hvite bakplater ved gripelistene, slik at fronten er ubrutt hvit. Kontrasten i kjøkkenet skapes ved hjelp av benkeplaten, ovnen og ventilatorhetten.

Dette kjøkken er montert med en 38 mm høytrykkslaminert benkeplate med mørk, rustikk eikelook. Legg merke til at både kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn er skjult i dette kjøkkenet.

Capri Høyglans

Til dette etasjebygget er det valgt helt enkle hvite fronter med høyglansede overflater. Den svært ordinære oppstillingen får et snev av urbanitet gjennom de blanke overflatene.

Legg merke til hvordan det ”kunstige” hjørnet både gir rommet et designmessig løft og skjuler rør, avløp med mer. Til dette kjøkken er det valgt en 28 mm mørk laminatbenkeplate med rette kanter.

Basic Nature

Moderne og praktisk kjøkken i stilsikker naturlig trelook. Trestrukturen kommer til sin fulle rett når det er montert Formia gripelister i stedet for vanlige kjøkkengrep. Frontene på alle underskap – uansett om de rent faktisk inneholder skuffer eller vaskeskap eller integrert oppvaskmaskin – har samme utseende. Dette er løst med Formia samlegrep som elegant og usynlig kobler flere fronter sammen. Detaljen med kun å ha to dype skuffer kombinert med innvendige skuffer bidrar vesentlig til det stilrene designet. Legg merke til at overskapene og de høye skapene er utført i ekstra høyde, slik at de går helt opp til taket. Dermed utnyttes plassen optimalt og den daglige rengjøringen blir enklere uten vanskelig tilgjengelige hjørner og rom.

Benkeplaten er en tradisjonell 30 mm hvit laminatbenkeplate med en sort Intra Juvel Nemo granittvask som er underlimt. Det meget stilrene kjøkkenet krydres med 7 Click Cubes i hvite, gule, lime, sorte og turkis farger, som er montert i asymmetrisk mønster på sideveggen. Click Cubes kan både henges – som her – på veggen, stables og monteres på hjul. Kombinasjonsmulighetene er uendelige.

Torino Ask

Ask er en klassiker innen kjøkkener og møbeldesign. Den karakteristiske åreavtegningen og fargespillet i treet har aldri sluttet å fasinere. Det har også vært hoveddrivkraften bak valget av dette kjøkken, som binder hjemmets klassiske møbler sammen med det store lyse rommet.

Det er valgt en svært tradisjonell og funksjonell oppstilling med to parallelle arbeidsbenker og en barløsning. Kjøkkenbenken blir dermed et samlingspunkt for hverdagens aktiviteter. Legg merke til overskapene over vasken. Her er det valgt en kombinasjon av topphengslete Torino Ask og aluminiumsvitriner, som gir kjøkkenet  en letthet. Frontene er diskret avrundet og med merkbar trestruktur. Dette kjøkken ble levert med en 38 mm laminatbenkeplate med underlimt stålvask.

Tirano Sort

Et svært spennende kjøkken som er bygget opp rundt en enkelt frittstående kjøkkenøy. De sorte frontene med merkbar trestruktur gir et svært eksklusivt look. All oppbevaring er plassert i en innbygd skyvedørsløsning med malt glass.

Kjøkkenet er inspirert av de profesjonelle kjøkkener, hvor man kan jobbe fra alle sider i høyt tempo. Der er valgt en hvit 28 mm laminatbenkeplate med underlimt stålvask.

Tirano Grå Eik

Dette kjøkkenet ble valgt på grunn av de innfreste Square-håndtakene som matcher det øvrige designet i huset, hvor kvadratiske og rektangulære former dominerer. Den ensartede plasseringen av håndtakene sentralt på alle fronter – uansett formål – gir en fantastisk ro i designet.

De grå vedlikeholdsvennlige overflatene med merkbar trestruktur passer utrolig godt inn mellom det mørkegrå skifergulvet, og hvitmalte vegger og tak. Av samme årsak er det valgt en hvit 28 mm laminatbenkeplate med hvit kant og underlimt stålvask. Legg merke til løsningen med medio høye skap med aluvitriner over, som er et elegant alternativ til høye skap.

Torino Eik Kjøkken

Enkel og tradisjonell kjøkkenoppstilling i et stort kjøkkenrom. De rengjøringsvennlige og lyse overflatene med trestruktur gir rommet karakter. De kvadratiske bøylehåndtakene matcher de svært stramme linjene i kjøkkenet.

Legg merke til at høyskaps-arrangementet er trukket 10 cm inn i veggen, hvor det dermed dannes en elegant ramme. Det er valgt en 28 mm mørk høytrykkslaminert benkeplate med underlimt stålvask til dette kjøkkenet.

Tirano Hvit

Moderne hvitt kjøkken med trestruktur, som gir et svært stilrent kjøkken et snev av naturlige materialer. Legg merke til de 100 cm brede skuffeseksjonene som gir utrolig mye oppbevaringsplass.

Kjøkkenet er montert med en 28 mm rettvinklet mørk laminatbenkeplate med en underlimt sort silgranitvask. Håndtakene er tradisjonelle Marina bøylehåndtak.

Shaker Hvit

Shakerstilen er ensbetydende med tradisjonelt kjøkkenutseende. Den hvite fargen samt de diskrete utfresingene gjør kjøkkenet helt tidløst – aldri har et design vært moderne i så mange år. Legg merke til relingshåndtakene som gir kjøkkenet et maritimt preg.

Hele takhøyden er utnyttet med ekstra høye overskap samt toppskap montert over de vanlige høyskapene. I dette kjøkken er det valgt en åpen reol ved kjøkkenbenken med kokesonen. Det er både praktisk og et smart designelement. Der er valgt en 38 mm laminatbenkeplate med underlimt hvit silgranitvask.

Como Eik og Stecca

Et fantastisk spennende kjøkken som lever opp til både designet og kvaliteten i moderne og veldesignede hus. Hele kjøkkenet er en integrert del av fellesrom og oppholdsstue som er fordelt på to plan. Kjøkkenet er produsert i hvitt høytrykkslaminat (samme materiale som benyttes til benkeplater) med en massiv kant av eik. Den diskrete kanten matcher den svært utradisjonelle løsningen i kokenisjen, hvor veggene er bekledd med hvittonede gulvplanker.

Kuben med de fire overskapene blir et selvstendig designelement mot bakgrunnen. I nisjen med høyskapsarrangementet er det den massive Stecca-fronten i eik som danner kontrasten mot den hvite veggen. Øyen med vask er, med de innebygde sitteplasser, et naturlig samlingspunkt i rommet. Benkeplaten er en rettvinklet 28 mm laminatbenkeplate som matcher soklene, ovnen og Trendline-håndtakene.

100% DANSKEID KJØKKENPRODUSENT

Nettoline er en dansk kjøkkenprodusent som produserer kjøkken, bad og garderobe på egen fabrikk. Nettoline-produktene blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere i Danmark og Norge.

Nettoline prioriterer høy produktkvalitet, eksepsjonell service og dyktige lokale forhandlere som kjenner kundenes behov og ønsker. Derfor brukes pengene heller ikke på dyre TV-reklamer – du får i stedet kjøkken, bad og garderobe for alle pengene!

Vi ser frem til å høre fra deg!
Nettoline.no - Kjøkken, Bad og Garderobe

Nettoline A/SVævervej 337490 Aulum Kontakt forhandler